13 Eylül 2016 13:40

Denizli yağışa teslim oldu

Denizli’de dün akşam saatlerinde başlayan ve yaklaşık 2 saat süren sağanak yağmur sele dönüştü

Paylaş

Denizli’de dün akşam saatlerinde başlayan ve yaklaşık 2 saat süren sağanak yağmur sele dönüştü. Cadde ve sokaklar nehre döndü. Çok sayıda ev ve işyerini su bastı, yollar çöktü, araçlar çukurlara düştü. Büyükşehir Belediyesi otobüs garajını su basınca otobüsler su altında kaldı. Evlerini ve işyerlerini su ve çamur içinde kalan vatandaşlar, belediyeye tepki gösterdi. 

Akşam saatlerinde başlayan ve yaklaşık 2 saat süren yoğun yağmur, özellikle altyapı çalışmalarının yapıldığı Muratdede ile İlbade mahallelerinde etkili oldu. İki mahallede oturan çok sayıda vatandaşın evini ve işyerini su ve çamur bastı. Vatandaşlar, kendi imkanlarıyla evlerindeki su ve çamurları temizlemeye çalışırken, belediyeye de tepki gösterip, isyan etti. Yağış nedeniyle yollarda da çukurlar oluştu, bazı kamyonet ve otomobiller, çukurların içine düştü. 

HASTANEYİ DE SU BASTI

Sağanak yağmurda Denizli Devlet Hastanesi Çocuk Polikliniği’ni de su bastı. Çalışanlar suyu kısa sürede temizledi. Yağmurun etkili olduğu yerlerden biri de Büyükşehir Belediyesi Otobüs Garajı oldu. Yolcu otobüslerinin bulunduğu garaj yaklaşık 1 metre boyunda suyla doldu, otobüsler su altında kaldı. 

İtfaiye ekipleri, su basan ve işyerlerindeki suların tahliyesine başladı. Yağışla birlikte kentin büyük bir bölümünde elektrik kesintisi yaşandı. Yaklaşık iki saat süren elektrik kesintisinden çok sayıda mahalle etkilendi. Evleri hem su basıp hem de elektriksiz kalan vatandaşların bayramları çileye dönüştü. (Denizli/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Şiddet gören çocuğun şüpheli ölümü

SONRAKİ HABER

‘Kimliksiz olduğum için ölüme terk edildim’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...