15 Mayıs 2012 09:23

‘Güneydoğu’da özelleştirme yapmayacağız’

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, “Et ve Balık Kurumu’nu yeniden kuracağız. Doğu ve güneydoğuda hiç özelleştirme yapmayacağız” dedi.“40 yıldır kan akıyor bu ülkede. Terörün çıktığı zaman doğan çocuklar şimdi 40 yaşında. Erdoğan bu sorunu

‘Güneydoğu’da özelleştirme yapmayacağız’
Paylaş

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, “Et ve Balık Kurumu’nu yeniden kuracağız. Doğu ve güneydoğuda hiç özelleştirme yapmayacağız” dedi.

“40 yıldır kan akıyor bu ülkede. Terörün çıktığı zaman doğan çocuklar şimdi 40 yaşında. Erdoğan bu sorunu çözemez.” diyen Kılıçdaroğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Demokrasi ve özgürlüğün ise bir bedeli vardır. Bu bedeli ödeyenler ise tarihin her döneminde aydınlar olmuştur. Korkan olan bir adamdan aydın olmaz. Aydının direnmesi toplumun umutsuz olmadığını gösterir. Diktatöre teslim olan bir aydın görevini yapmıyor demektir. Günümüzde Türkiye’de herkes telefonlarının dinlendiğinden şüphe ediyor. O zaman bu ülkede demokrasi yoktur demektir. Tarih direnen aydınları yazacaktır, teslim olanları değil.” (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

3+3'ten fazlasını verirsek Yunanistan oluruz

SONRAKİ HABER

Memur-Sen: Hükümetin teklifi alanlara davettir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...