10 Eylül 2016 06:27

İzmit ve Derince'de trafik kilit!

Kurban Bayramı için tatilciler yollara düştü, TEM otoyolu ve D-100 Karayolu'nun İzmit ve Derince kesimlerinde ulaşım kilitlendi.

Paylaş

Kurban Bayramı için tatilciler yollara düştü, TEM otoyolu ve D-100 Karayolu'nun İzmit ve Derince kesimlerinde ulaşım kilitlendi.
TEM otoyolu ve D-100 Karayolu'nun Ankara istikametlerinde araçlar adım adım ilerledi.

9 günlük Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde ve tatil bölgelerinde geçirmek isteyenler İzmit'te ulaşımı etkiledi. TEM otoyolu ve D-100 Karayolu'nun Ankara istikametlerinde yoğunluk yaşandı. TEM otoyolunun Gültepe ve Korutepe tünellerinde ulaşımın 2 şeride düşmesi nedeniyle uzun araç konvoyları oluştu. Ankara istikametine gitmekte olan araçlar yavaş ilerledi. TEM otoyolu İstanbul istikametinde ise ulaşımda herhangi bir sıkıntı oluşmadı. TEM otoyolu yerine D-100 Karayolu'nu kullanmayı tercih edenler Derince ve İzmit kesimlerinde ulaşımın aksamasına neden oldu. D-100 Karayolu Ankara istikametinde araçlar adım adım ilerledi. Özellikle D-100 Karayolu'nda kavşaklarda araçlar ilerlemekte zorlandı.

Gebze Eskihisar'da bulunan feribot iskelesinde ise 17 feribot Gebze ile Yalova arasında çalışıyor. Eskihisar'da iskelenin önünde uzun kuyruklar oluşurken, kısa sürede araçlarla dolan feribotlar Yalova'ya hareket etti. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Bangladeş’te fabrika yangınında en az 20 kişi öldü

SONRAKİ HABER

İşadamı Mustafa Seyidoğlu tutuklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...