14 Mayıs 2012 04:54

İstanbul'da 1 Mayıs baskınları

İstanbul'da çok sayıda eve düzenlenen baskınlardan çok sayıda kişi gözaltına alındı. Gözaltıların 1 Mayıs'ta yaşanan olaylarla ilgili olduğu belirtiliyor.1 Mayıs kutlamaları sırasında Şişli'de meydana gelen olaylara karıştıkları iddiasıyla çok sayıda kişinin evine baskın düzenlendi. İstanbul Emniyet Müd&

İstanbul'da 1 Mayıs baskınları
Paylaş

İstanbul'da çok sayıda eve düzenlenen baskınlardan çok sayıda kişi gözaltına alındı. Gözaltıların 1 Mayıs'ta yaşanan olaylarla ilgili olduğu belirtiliyor.

1 Mayıs kutlamaları sırasında Şişli'de meydana gelen olaylara karıştıkları iddiasıyla çok sayıda kişinin evine baskın düzenlendi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne bağlı polisler tarafından gerçekleştirilen operasyona çok sayıda polis katıldı. Birçok adrese eş zamanlı gerçekleştirilen baskında, 60'a yakın kişinin gözaltına alındığı belirtiliyor. Operasyonun 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda Şişli'de işyerleri ve bankaların camlarının kırılması olaylarına karışanları yakalamak amacıyla gerçekleştirildiği iddia ediliyor. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Öz İplik İş’te yeni iddialar

SONRAKİ HABER

CHP İstanbul İl Başkanlığı'na Salıcı seçildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...