14 Mayıs 2012 03:35

EMD yeni yönetimini seçti

EKONOMİ Muhabirleri Derneği (EMD) 13. Olağan Genel Kurulu’nu önceki gün kendi binasında gerçekleştirdi. Gazeteciliğe ve özellikle muhabirlere yönelik baskıların giderek arttığının, buna karşı mesleğe sahip çıkmanın zorunlu olduğunu ifade edilen Genel Kurul’da Ekonomi Muhabirleri Derneğinin giderek büyüyen, meslek ör

EMD yeni yönetimini seçti
Paylaş

EKONOMİ Muhabirleri Derneği (EMD) 13. Olağan Genel Kurulu’nu önceki gün kendi binasında gerçekleştirdi. Gazeteciliğe ve özellikle muhabirlere yönelik baskıların giderek arttığının, buna karşı mesleğe sahip çıkmanın zorunlu olduğunu ifade edilen Genel Kurul’da Ekonomi Muhabirleri Derneğinin giderek büyüyen, meslek örgütü olarak da muhabirlerine sahip çıkan bir konuma geldiği aktarıldı.
Konuşmaların ardından eski Genel Başkan Özlem Doğaner’in yeniden aday olmadığı seçimlerde iki liste yarıştı.
Eski Genel Sekreter Turgay Türker başkanlığındaki liste yeni yönetimi oluşturdu. Önümüzdeki hafta başında kendi arasında görev dağılımı yapacak olan EMD yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:
“Turgay Türker, Hüseyin Gökçe, Hüseyin Tunçay, Murat Ovucu, Hülya Genç Sertkaya, Ercan Baysal ve Güliz Demircan Yücel. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Tohum tuttu, sıra iktidarda

SONRAKİ HABER

Silahlanma 2011 yılında yüzde 13 arttı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...