28 Ağustos 2016 00:22

Çizgi dünyası için şenlik vakti

23-24-25 Eylül’de gerçekleşecek İstanbul Comics & Art Festival için geri sayım başladı.

Paylaş

Çizgi dünyasının İstanbul’daki ilk festivali İstanbul Comics & Art Festival için geri sayım başladı. 23-24-25 Eylül’de ilk kez gerçekleşecek festival, oldukça keyifli ve kendine has programı ile dikkatleri çekiyor. 

Bu sene ilk kez Moda’daki Saint Joseph Derneği Sosyal Tesislerindeki Club Quartier’de gerçekleşecek olan İstanbul Comics & Art Festival’de çizgiye ve yaratıcılığa dair ne varsa bulabileceksiniz. Türkiye’de ve dünyada tanınmış çizerler, illüstrasyon ve animasyon sanatçıları, karikatüristler, sokak sanatçıları ile bir araya gelme şansını yakalayacağınız İCAF’in programında, ayrıca, tüm çizgi meraklılarının birebir katılabileceği workshop’lar, animasyon film gösterimleri, seminer ve paneller, imza günleri, konserler ve dahası da yer alacak. Analog kültürüne meraklı olan herkesin mutlaka katılması gereken İstanbul Comics & Art Festival’ın tek günlük ve kombine biletleri de satışa çıktı.

NELER VAR

Şehrin en iyi çizgi roman dükkanlarından, yayınevlerinden, koleksiyonerlerin özel seçkilerinden çizgi dünyaya dair eski ve yeni değerleri keşfedebileceksiniz.
Çizgi roman atölyeleri, kağıttan heykel yapımı, 3D baskı ve çizgi dünyaya dair merak ettiğiniz her şeyi Workshop seminerleriyle profesyonellerinden öğrenebileceksiniz. 
Yerli ve yabancı animasyonlardan seçkilerin gösterileceği ‘havuzda animasyon gece kuşağı’yla kendinizi animasyon dünyasının renklerine bırakabilirsiniz. 
Ayrıca etkinlikler arasında müzikseverlerin de dikkat kesileceği İCAF sahnesi konserleri yer alacak. Hip-hop, funk- r&b çizginin dışına çıkmayı sevenler için tüm gün İCAF sahnesinde enerjinizin dozunu yükseltin. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Ölüm koridorundan mülteci pazarlığına; ‘Sığınamayanlar’

SONRAKİ HABER

Kayseri'de işçiler, Suriye'ye müdahaleyi tartışıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...