22 Ağustos 2016 08:39

Bahçıvan çim biçerken akıma kapılıp öldü

Kocaeli'nin Darıca İlçesi’nde bir villanın bahçıvanlığını yapan Kadir Güden (57), çim biçerken elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Paylaş

Kocaeli'nin Darıca İlçesi’nde bir villanın bahçıvanlığını yapan Kadir Güden (57), çim biçme makinesinin kablosundaki kaçak nedeniyle elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. 

Olay, Darıca Bayramoğlu Mahallesi Kaptan Sokak'ta meydana geldi. Mümtaz Uysal’a ait villanın bahçıvanlığını yapan Kadir Güden, dün gündüz vakti evinden ayrılarak çimleri biçmek için çalıştığı villaya gitti. Gece geç saatlere kadar dönmediği için merak eden ailesi, villanın sahibi Mümtaz Uysal’ı arayarak haber verdi. Gece 01.30 sıralarında kendisine ait villaya giden ev sahibi Mümtaz Uysal, bahçeye girdiğinde Kadir Güden’i çim biçme makinesinin yanında yerde yattığını ve avucunun içinde çim biçme makinesinin kablosunu tuttuğunu fark edince polis ve 112'yi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, hayatını kaybeden ve avuç içi ile karın bölgesinde yanık izleri olduğu anlaşılan bahçıvan Kadir Güden’in cesedi yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Çavuşoğlu: Türkiye ve Erdoğan, IŞİD'in birinci hedefi

SONRAKİ HABER

Tayland polisi ‘Pokemon’ oyuncusu avına çıkıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...