21 Ağustos 2016 12:56

Darbe girişimi fırsata çevrildi

Emek Partisi’nin çağrısıyla Pendik’te bulunan Esenyalı Gençlik Kültür Evi’nde '15 Temmuz darbe girişimi ve OHAL' konulu panel gerçekleştirildi.

Paylaş

Emek Partisi’nin çağrısıyla Pendik’te bulunan Esenyalı Gençlik Kültür Evi’nde  “15 Temmuz darbe girişimi ve OHAL" konulu panel gerçekleştirildi.

Konuşmacı olarak Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fatih Polat’ın yer aldığı panele çok sayıda kişi katıldı. 15 Temmuz darbe girişiminin engellenmesinin önemli olduğuna dikkat çeken Polat, girişimin hemen ardından demokratik hakları ortadan kaldıran patronlara yeni fırsatlar sunan, işçilerin kazanılmış haklarını elinden alan düzenlemeler yapıldığını söyledi. Bu uygulamaların darbenin başarılı olması halinde de yapılacağını belirten Polat, demokrasi adına yapıldığı söylenen düzenlemelerin işçi ve emekçilerin çıkarına olmadığını ifade etti. Polat, iktidar paylaşımı konusunda cemaat ve AKP arasındaki kavganın bugün açısından devletin yeniden dizaynına evrildiğini, iktidarın darbeden faydalanarak kendi siyasi projelerini başta başkanlık sistemi olmak üzere hayata geçirmek için kullandığını söyledi.

Panel karşılıklı soru cevap bölünü ile sona erdi. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Kızına cinsel saldırıdan tutuklandı

SONRAKİ HABER

Galatasaray meydanı polis barikatıyla çevrildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...