19 Ağustos 2016 04:42

'Gözaltında tecavüz tehdidi'ne iğrenç yorum

Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı, polisin İMC TV muhabirini tecavüzle tehdit etmesini iğrenç sözlerle yorumladı.

Paylaş

Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı, Özgür Gündem baskınında gözaltına alınan İMC TV Muhabiri Gülfem Karataş'a yönelik polisin tecavüz tehdidini sosyal medya hesabı üzerinden iğrenç sözlerle yorumladı.

Pazarcı, "Çözemedim, ne çekicilikleri ve özellikleri var bunların? Uzun süredir izliyorum, yakalanıp gözaltına alınan PKK yandaşları genellikle 'Polis beni tecavüzle tehdit etti' diyor. En son olarak da Özgür Gündem Muhabirlerinden biri katıldı bu iddiaya" dedi. Pazarcı'nın daha sonra Twitter hesabından bu paylaşımını sildiği görüldü.

Kapatılan Özgür Gündem'e yapılan polis baskınında gözaltına alınan İMC TV muhabiri Gülfem Karataş, Karataş, savcılık ifadesinde ülkücü bıyığına benzer bir bıyığı olan mavi tişörtlü, uzun boylu ve siyah saçlı bir polisin kendisini "S... seni burada a... k... çocuğu" sözleriyle tecavüzle tehdit ettiğini ifade ederek, şunları söylemişti: "Kırmızı tişörtlü bir polis bana merdivenlerden indiğimiz sırada sırtıma zincirle vurduğu için yaralandım. Bu sırada gözlüğüm kırıldı. Ayrıca burada beni ters kelepçelediler. Yedi saat kelepçeyle bekletildim. Bu yüzden el bileklerim hala yaralı vaziyettedir. Polis aracına bindirildiğimde yine yüzüme vurularak darp edildim. Bunların hepsini doktor raporunda bulabilirsiniz. Bize 'vatan haini, Ermeni dölü, Yahudi dölü' gibi sözler söylendi. Üç hilal bilekliği olan bir polis bunu bize göstererek 'Bunun anlamını biliyor musunuz, or..lar, kahpeler' diyerek hakaret etti." (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

200 metrede altın madalya Usain Bolt'un

SONRAKİ HABER

Adıyaman'da kaza: 1 polis yaşamını yitirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...