16 Ağustos 2016 20:44

Gazeteciler Cuma gününe kadar gözaltında kalacak

Özgür Gündem gazetesine yapılan polis baskını ile gözaltına alınan 24 gazetecinin gözaltı süresi Cuma gününe kadar uzatıldı.

Paylaş

Özgür Gündem gazetesine yapılan polis baskını ile gözaltına alınan 24 gazetecinin gözaltı süresi Cuma gününe kadar uzatıldı.

Özgür Gündem gazetesi hakkında kapatılma kararının verilmesinin ardından gazete binasına polisler tarafından yapılan baskınla gözaltına alınan 24 kişi farklı karakollarda tutuluyor. Gözaltına alınan gazetecilerin gözaltı süresi Cuma gününe kadar uzatıldı. Gazetecilerin Cuma günü savcılığa sevk edileceği belirtildi.

Karaköy, Kasımpaşa ve Taksim Polis Karakolu’nda tutulan 24 kişinin isimleri şöyle:

Karaköy Polis Karakolu: Doğan Güzel, Ersin Çaksu, Kemal Bozkurt, Zeki Erdem, Sinan Balık, Yılmaz Bozkurt, Davut Uçar, Mesut Kaynar, Fırat yeşilçinar ve Hüseyin Gündüz

Taksim Polis Karakolu: Elif Aydoğmuş, Gülfem Karataş, Sevdiye Ergürbüz, Reyhan Hacıoğlu, Amine Demirkıran, Güney Aksoy ve Burcu Özkara,

Kasımpaşa Polis Karakolu: Önder Elaldı, Ender Öndeş, Sinan Balık, İnan Kızılkaya, Bilir Kaya, Bayram Balcı, İMC TV kameramanı Gökhan Çetin. (DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Artık gözlerimizi gasbedilen haklara çevirmeliyiz

SONRAKİ HABER

2 KHK daha: Genelkurmay Başkanını Cumhurbaşkanı atayacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...