15 Ağustos 2016 06:44

ABD'li altın madalyalı yüzücü Rio'da soyuldu

ABD'li altın madalyalı yüzücü Ryan Lochte ve üç yüzücü arkadaşı, Rio'da polis kılığına giren silahlı soyguncular tarafından soyuldu.

Paylaş

ABD milli takımının altın madalyalı yüzücüsü Ryan Lochte ve üç yüzücü arkadaşı, Rio'da polis kılığına giren silahlı soyguncular tarafından soyuldu.

BBC Türkçe servisinin aktardığına göre, ABD Olimpiyat Komitesi yazılı açıklamasında, Lochte, Gunnar Bentz, Jack Conger ve Jimmy Feigen'in silahlı polis kılığındaki kişiler tarafından durdurulduklarını ve soyguncuların sporcuların parasını ve kişisel eşyalarını çaldıklarını duyurdu.

Uluslararası Olimpiyat Komitesi, ABD Olimpiyat Komitesi soygunu doğrulayana kadar soygun haberlerini yalanlıyordu. ABD Komitesi, "Dört atletimiz de güvende ve yetkililerle işbirliği yapıyorlar" dedi.

ABD'li sporcular, Fransa Olimpiyat takımının düzenlediği partiye katılmıştı. Olimpiyat köyüne döndükleri sırada bindikleri taksi silahlı polis üniforması giyen soyguncular tarafından durduruldu.

Soygun haberini olarak Lochte'nin annesi Ileana, USA Today'e açıklamasında duyurdu. Ileana, oğlunun zarar görmediğini ancak sarsıldığını söyledi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Cumhuriyet Savcısı, Suriye'ye kaçmak isterken yakalandı

SONRAKİ HABER

Alibeyköy baraj yolunda kelepçeli, tek kurşunlu infaz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...