11 Ağustos 2016 15:12

Balıkesirspor başkanına taciz suçlaması

Balıkesirspor’da bir dönem psikolog olarak görev yapan 27 yaşındaki Z.G.C., kulüp başkanı hakkında taciz ve tehdit suçlamasında bulundu.

Paylaş

PTT 1’inci Lig ekiplerinden Balıkesirspor’da bir dönem psikolog olarak görev yapan 27 yaşındaki Z.G.C.’nin Başkan Feyyaz Çiftçi’nin kendisini taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

Balıkesir Cumhuriyet Savcılığı, 23 Haziran’da yapılan şikayetle ilgili kanıt ve emare olmadığına, itiraz yolu açık olmak üzere kovuşturma yapılmasına gerek olmadığına karar verdi. Balıkesirspor kulübü de internet sitesinde açıklama yapıp Z.G.C’nin iddiasını yalanladı, yasal işlem başlatılacağını duyurdu. Z.G.C, savcılıkta başkası ile evli olan Başkan Çiftçi’nin kendisiyle duygusal ilişkiye girmek istediğini, bu teklifi reddettiğini, Feyyaz Çiftçi ve adamlarının kendisini ölümle tehdit ettiğini, aracına zarar verdiklerini söyledi. Z.G.C, Çiftçi’nin suç duyurusunda bulunmasından yaklaşık 2 ay önce kendisini bilmediği bir yere götürdüğünü, aracının torpido gözünden çıkardığı tabancayı kafasına dayayıp, hakkını helal etmesini istediğini söyledi. Tanık olarak dinlenen Avukat Hale Özmen, aralarında ne gibi bir mesele geçtiğini bilmediğini söyledi. İfadeye çağrılan Başkan Feyyaz Çiftçi ise suçlamaları kabul etmedi. Savcı Z.G.C’nin iddiaları dışında başka delil ve emare olmadığını belirterek, itiraz yolu açık olmak üzere kovuşturma yapılmasına gerek olmadığına karar verdi. (BALIKESİR)

ÖNCEKİ HABER

İzmir'de Deniz ve Koç'un mezarı başında anma

SONRAKİ HABER

Çelik-İş Başkanı istifa etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...