09 Ağustos 2016 16:32

Beşiktaş'ta Sosa idmana çıktı

Sezon başında takımdan ayrılmak istediğin belirterek idmanlara katılmayan Sosa bu akşamki idmana katıldı.

Paylaş

 TTF Süper Kupa'da 13 Ağustos Cumartesi günü Galatasaray ile mücadele edecek olan Beşiktaş, hazırlıklarına akşam yaptığı idman ile devam etti.

Türkiye'de yaşanan olayları gerekçe göstererek takımdan ayrılmak istediğini açıklayan ve idmanlara çıkmayan Sosa çalışmalara tekrar başladı. Sosa son olarak yönetimle yaptığı görüşme sonrasında Beşiktaş'ta devam etme kararı almıştı. 

Siyah-beyazlı takımın akşam antrenmanı neşeli geçti. İdmanın ilk bölümünde el ele tutuşan oyuncular pas çalışması gerçekleştirdi. Daha sonrasında 4 takıma ayrılan siyah-beyazlılar, yarım sahada çift kale maç yaptı. İdman şut çalışması ile son buldu. 

OĞUZHAN ÖZYAKUP SAKATLANDI

Beşiktaş'ın akşam idmanında sol omzunun üstüne düşen Oğuzhan Özyakup, sakatlık geçirdi. Acı içinde bir süre yerde kalan Oğuzhan Özyakup'a ilk müdahale saha içerisinde yapıldı. Daha sonra kenara geçen Özyakup'un omuzuna buz tedavisi uygulandı. Özyakup'un ciddi bir durumunun olmadığı bildirildi.

GÖKHAN GÖNÜL İDMANDA YER ALMADI

Siyah-beyazlılarda bağırsak enfeksiyonu geçiren Gökhan Gönül de çalışmada yer almadı. Sakatlığı son bulan Tolga Zengin siyah-beyazlı ekiple çalışmalara başlarken, 2'nci Başkan Ahmet Nur Çebi idmanın bir bölümünü izledi. 

Beşiktaş, Galatasaray maçının hazırlıklarını yarın yapacağı çalışmalar ile sürdürecek.
 

ÖNCEKİ HABER

Spor Toto Süper Lig'de 1 ve 2. hafta programı açıklandı

SONRAKİ HABER

TBMM Kütüphanesi’ndeki Gülen kitapları kaldırıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...