07 Ağustos 2016 13:37

Katherine Behar’ın sergisi Pera Müzesi’nde 

Katherine Behar’ın dijital kültürün politik, sosyolojik ve ekonomik etkilerini ortaya koyan sergisi “Veri Girişi” Pera Müzesi’nde olacak.

Paylaş

Heykel, performans ve video sanatını bir araya getirdiği eserleriyle ünlü Katherine Behar’ın dijital kültürün politik, sosyolojik ve ekonomik etkilerini ortaya koyan sergisi “Veri Girişi” Türkiye’de ilk kez Pera Müzesi’nde olacak.

Serginin odağında insanların veri yığını ve enformasyon kirliliği içindeki anlam arayışı ve bunun insan bedenine etkisi, dijital kültürde toplumsal kimlik, cinsiyet ve emek, hız ve yavaşlık gibi çağımızın önemli temaları var. Sergi 8 Eylül’de açılacak, aynı gün 18:00’de ise sanatçının konuşması olacak.

Pera Müzesi’nde yeni dönemde açılacak bir diğer sergi ise genç sanatçıların desteklendiği, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ne ait “Karşılaşmalar” adlı sergi olacak. Resim, grafik, seramik, heykel, fotoğraf, geleneksel sanatlar ve sinema öğrenci ve mezunlarının eserlerinin bulunduğu sergi Antalya’nın zengin kültürel yapısı ile şehrin tarihi dokusuna odaklanıyor. İki sergi de 16 Ekim tarihine kadar Pera Müzesi’nde ziyarete açık olacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Ordu’ya fındık toplamaya gelen tarım işçileri işsiz kaldı

SONRAKİ HABER

O’Connor’ın Zorbaların Elinde romanı yayımlandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa