02 Ağustos 2016 08:00

AKP'li başkanın oğlu ve yeğenine FETÖ tutuklaması

Antalya'nın Kaş İlçe Belediye Başkanı AKP'li Halil Kocaer'in oğlu ve yeğeni 'FETÖ/PDY' soruşturması kapsamında tutuklandı.

Paylaş

Antalya'nın Kaş İlçe Belediye Başkanı AKP'li Halil Kocaer'in oğlu ve yeğeni 'FETÖ/PDY' soruşturması kapsamında tutuklandı. Belediye Başkanı Kocaer, "Suçları varsa bu konuda yargı kararını verecektir" dedi.

Kaş'ta darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ/PDY operasyonu kapsamında geçen hafta salı günü işadamları A. Kocaer, F. Kocaer, E.A., K.A., U.K., A.M. ve G.Ö., gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, diğer şüpheliler tutuklanarak Burdur Cezaevi'ne gönderildi.

'KENDİLERİNİ DEFALARCA UYARDIM'

Tutuklananlardan A. Kocaer'in Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer'in oğlu, F. Kocaer'in ise başkanın yeğeni olduğu belirtildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Halil Kocaer şunları söyledi:

"Hiçbir şekilde benim bunlarla organik bağım olmadı. Hatta yeğenim benden kermes için yer istedi, izin istedi. İzin vermedim. Kendilerini defalarca uyardım. Bir organik bağları, suçları varsa bu konuda yargı kararını verecektir. Hiçbir zaman bunlarla işim olmadı, olamaz da. Suçlu cezasını çeksin, yargı karar versin. Görevimin başındayım. Görevimi yasalara bağlı olarak devam ediyorum." (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Bursa'da 17 imam adliyeye sevk edildi

SONRAKİ HABER

Bahçeli: Vatan nöbeti bekleyenlere parmak sallanmasın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...