31 Temmuz 2016 16:14

Şarkı yazarlarının albümü: bi şarkım VAR!

Şarkı yazarları Başak Yavuz ve Ceyda Özbaşarel Gülşen, Açık Radyo’daki programlarından oluşacak bir albüm için kampanya başlattı

Paylaş

Şarkı yazarları Başak Yavuz ve Ceyda Özbaşarel Gülşen, Açık Radyo’daki programlarından oluşacak bir albüm için kampanya başlattı.

Üç senedir şarkı yazarlarını Cafe Mitanni’de düzenledikleri açık sahnede ağırlayan Yavuz ve Gülşen, “bi’ şarkım VAR!” ismini verdikleri ilk albüm için kolları sıvadı. “Bu albümü yapmamızın amacı daha fazla şarkı yazarını cesaretlendirmek” diyen Yavuz ve Gülşen kampanya için destek bekliyor;  “Şarkıları yarıştırmadık, pazarlamadık, sınıflandırmadık. Katılan şarkı yazarları arasında hepimizin bildiği isimlerden tutun, sahneye ilk defa çıkanlar da oldu. Hepsinden ayrı keyif aldık. Katılan herkesin biz de dahil heyecandan elleri titremişti.

Mutluluğumuzu, hüznümüzü, kırgınlığımızı, sevgimizi, tüm duygularımızı hep şarkılarla ifade ettik. Bu zor zamanlarda şarkılarla birbirimizi anladık.

Şarkıların saklandıkları odalardan çıkıp siz dinleyicilere en saf halleriyle ulaşmasını istedik. Artık “bi şarkım var”ın bir de albümü olsun istiyoruz. Bu albümü yapmamızın amacı daha fazla şarkı yazarını cesaretlendirmek.  Bu sebeple bu albümü desteklemeniz çok önemli. Belki sizin de bi’ şarkınız vardır. 

“Bi şarkım var”ın ilk albümünde yer alacak şarkı yazarları: Ruşen Alkar, Fulya Özlem, Ömer Türkoğlu, Kudret Kurtcebe, Cengiz Eyüboğlu, Barış Uğur, Emre Akbay, İpek Aktar Soyer & Emre Soyer, Turgay Demiryürek, Banu Kanıbelli, Gülce Duru, Eda Sena Şenceylan, Başak Yavuz, Ceyda Özbaşarel Gülşen.

Bu albüm için ihtiyaç olunan fon, albüm kayıt, miks, mastering, her şarkının performans klipleri, temel tanıtım giderleri, grafik tasarım, baskı için gerekli giderleri kapsıyor. Toparlanan tüm fon, hedeflenenden fazla bile olsa, “bi’ şarkım VAR” projesinde kullanılacak. Hedeflenen fon 27.500 $, eğer hedefe ulaşabilirse albümü plak formatında da görebileceğiz. Kampanyayı , facebook.com/bisarkimvar, twitter.com/bisarkimvar ve www.instagram.com/bisarkimvar adreslerinden takip edebilirsiniz. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

TFF: İncelemeleri temiz çıkan üyeler görevlerine dönecek

SONRAKİ HABER

Mutluluk nerede?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...