31 Temmuz 2016 12:20

Marmaris'te dalgaların sürüklediği 6 kişiden 1'i boğuldu

Marmaris'te serinlemek için girdikleri denizde dalgalara kapılan aynı aileden 6 kişiden 49 yaşındaki Dilek Güloğlu boğuldu.

Paylaş

Marmaris'te serinlemek için girdikleri denizde dalgalara kapılan aynı aileden 6 kişiden 49 yaşındaki Dilek Güloğlu boğuldu, 5 yakını ise son anda yardıma koşan çevredekiler tarafından kıyıya çıkartılarak kurtarıldı.

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde yaşayan aslen Ağrılı olan Güloğlu Ailesi'nin 6 ferdi, dün günübirlik tatil için Marmaris'e 27 kilometre uzaklıktaki turistik Bördübet Mahallesi Akmusluk Mevkii'ne dün tatile geldi. Burada piknik yapan Güloğlu Ailesi'nin fertleri sıcaktan bunalınca saat 19.00 sıralarında denize girdi. Kıyıdan yaklaşık 20 metre açıkta, aniden gelen dalgaların arasında kalan aile fertleri suda çırpınmaya başladı. Durum farkeden sahildekiler durumu 112 Acil Servis ile 156 Alo Jandarma ihbar hatlarına bildirirken, bir yandan da suya girerek, 6 kişiyi kıyıya çıkardı. Kıyıya çıkartılanlar arasındaki Dilek Güloğlu, sağlık ekiplerinin müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Diğer 5 kişi kaldırıldıkları Marmaris Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu ediliken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Maraş'ta istismarın yaşandığı ruhsatsız yurt kapatıldı

SONRAKİ HABER

Ankara’da ücretsiz ulaşım uzatıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...