30 Temmuz 2016 13:47

CHP kadınları mitinge çağırdı

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, kadınları 4 Ağustos’ta Gündoğdu Meydanı’nda yapılacak mitinge davet etti.

Paylaş

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, kadınları 4 Ağustos’ta Gündoğdu Meydanı’nda yapılacak olan Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingine davet etti.

Sosyal medya üzerinden paylaşılan videoda, aralarında CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı ve Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın da bulunduğu CHP’li kadınlar basın açıklaması yaptı. Yapılan ortak davetle ilgili konuşan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, “Biz kadınlar özgür bireyi yaratmak için, hukuk için, adalet için sokaklara çıkalım, hep birlikte sesimizi yükseltelim. Bu çağrı, çocuklarımız için, onların geleceği, özgürlüğü ve yaşam hakları için kadınlardan kadınlara yapılmış bir davettir. 4 Ağustos Perşembe günü saat 19.30’da İzmir Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenecek ‘Cumhuriyet ve Demokrasi Mitinginde hep birlikte olalım” dedi.  

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse de, “Kadın örgütü olarak tüm kadınları 4 Ağustos günü saat 19.30’da Gündoğdu Meydanı’nda buluşmaya davet ediyoruz” diye konuştu. (İZMİR)

ÖNCEKİ HABER

Şırnak T Tipi Cezaevinden hak ihlali mektubu

SONRAKİ HABER

HDP’nin Adana’daki mitingine destek çağrısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...