28 Temmuz 2016 14:02

Black Mirror ekimde başlıyor

NETFLİX önümüzdeki sezon yayımlanacak komedi, drama ve belgesel alanındaki sekiz yapımının yayın tarihlerini açıkladı.

Paylaş

NETFLİX önümüzdeki sezon yayımlanacak komedi, drama ve belgesel alanındaki sekiz yapımının yayın tarihlerini açıkladı. Merakla beklenen yeni Black Mirror sezonu 21 Ekim’de başlıyor.

Yeni Black Mirror sezonu “San Junipero”, “Shut Up And Dance”, “Nosedive”, “Men Against Fire”, “Hated in the Nation” ve “Playlist” isimli altı bölümden oluşacak. Dan Trachtenberg, Owen Harris ve Joe Wright gibi isimlerin yönetmenliğini üstleneceği yeni Black Mirror bölümlerinde ilginç isimler rol alacak. Örneğin “Nosedive” isimli bölümde Bryce-Dallas Howard, “Men Against Fire” isimli bölümde Michael Kelly ve “San Junipero” bölümünde Gugu Mbatha-Raw’u izleyeceğiz.

CHEF’S TABLE’DA FRANSA MUTFAĞI VAR

Netflix’in çeşitli kültürlerin mutfaklarını mercek altına aldığı Chef’s Table serisi bu yıl Fransa’ya odaklanıyor. Üçüncü sezonuyla Chef’s Table: France, 2 Eylül’de başlıyor. Joe Swanberg’in yönetmenliğini üstlendiği sekiz bölümlük drama dizisi Easy’nin yayın tarihi de 22 Eylül. Söz konusu dizinin epey kabarık oyuncu kadrosunda Orlando Bloom, Hannibal Buress, Malin Akerman, Jake Johnson, Marc Maron, Dave Franco ve Black Mirror’da da rol alacak olan Gugu Mbatha- Raw bulunuyor.

Ashton Kutcher ve Danny Masterson’lu dizi The Ranch’in ilk sezonunun ikinci yarısı 7 Ekim’de, Johnny Flynn’li Lovesick’in ikinci sezonu da 17 Kasım’da yayına başlıyor. The Beatles şarkılarından ilham alarak hazırlanan Beat Bugs’ın ikinci sezonu da 18 Kasım’da görücüye çıkıyor. Dizide Eddie Vedder, Regina Spektor, Sia ve Chris Cornell gibi isimlerin The Beatles yorumlarını duymak mümkün. Hepsi 90 dakikalık dört bölümden oluşan Gilmore Girls: A Year in the Life’ın da ilk gösterimi 25 Kasım’da olacak. Amy Sherman-Palladino ve Daniel Palladino ikilisinin yazıp yönettiği dizinin her bölümünde başka bir mevsimi göreceğiz.

Doug Liman’ın detayları bugüne dek halkla paylaşılmamış çeşitli davaları masaya yatırdığı yeni belgesel serisi Captive, 9 Aralık’ta yayına başlayacak. Norman Lear’in televizyon klasiği One Day At A Time’ın yeniden çekimi de ocak ayının ilk günlerinde izleyiciyle buluşacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Obama’dan ‘Hillary’ şov

SONRAKİ HABER

Patti Smith Oscar Wilde’ın Mektuplarını seslendirecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...