25 Temmuz 2016 09:51

ABD’de çocukların eğlencesine silahlı saldırı!

ABD’nin Florida eyaletindeki Fort Myers şehrindeki gece kulübüne düzenlenen silahlı saldırıda en az 2 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi de yaralandı.

Paylaş

ABD’nin Florida eyaletindeki Fort Myers şehrindeki bir gece kulübünde düzenlenen silahlı saldırıda en az 2 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi de yaralandı. Saldırının 13 yaşındaki çocukların katıldığı bir ‘gençlik gecesi’ne yönelik gerçekleştiği öğrenildi. 

ABD’de geçen ay 49 kişinin öldüğü ve ülke tarihinin en kanlısı olarak kayıtlara geçen Orlando saldırısının yaşandığı Florida eyaleti yine bir silahlı saldırıyla sarsıldı. 

Eyaletin batısındaki Fort Myers kentindeki Club Blu adlı gece kulübünde düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre en az 2 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi de yaralandı. Polisin 1 kişiyi gözaltına aldığı ve arama çalışmalarının devam ettiği aktarıldı.

Saldırının 13 yaşındaki çocukların katıldığı ve gençler için düzenlenen bir eğlence gecesini hedef aldığı belirtiliyor. Diğer taraftan görgü tanıklarından biri 30 el silah sesi duyduğunu ve bu seslerin birkaç farklı silahtan geldiğini anlattı. (DIŞ HABERLER)
 

ÖNCEKİ HABER

Bağdat’ta büyük patlama: 21 ölü

SONRAKİ HABER

Yargıtay'a 267, Danıştay'a 75 yeni üye atandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...