24 Temmuz 2016 17:09

Bursa'da uçan balon imalathanesinde patlama ve yangın çıktı

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde, bir uçan balon imalathanesinde helyum gazının alev alması sonucu yangın çıktı.

Paylaş

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde, bir uçan balon imalathanesinde helyum gazının alev alması sonucu yangın çıktı. Hızla yayılan ve çevresindeki işyerine de sıçrayan, zaman zaman helyum tüplerinin de patlaması nedeniyle korkuya neden olan yangını söndürmü çalışmaları sürdürülüyor. 

Merkez Osmangazi ilçesi Soğanlı Mahallesi Tabakhaneler bölgesinde bulunan Turgay Pakyürek'e ait uçan balon imalathanesinde saat 19.00 sıralarında yangın çıktı. İmalathanede bulunan çok sayıda helyum gazı tüpü infilak etti. Hızla yayılan yangın, bir kereste deposu ile lastik tamir atölyesine de sıçradı. Patlamalar nedeniyle vatandaşlar büyük panik yaşarken yangın nedeniyle şehir merkezinin üzerini kara bulutlar kapladı. 

Bursa Büyükşehir İtfaiye ekiplerinin yanısıra çevre ilçe itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, bölgeye ambulanslar sevk edildi. Polis ekipleri Merinos Kavşağı’ndan itibaren Mudanya yolu gidiş istikametini trafiğe kapatırken bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı. Yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.  

YOĞUN DUMAN NEDENİYLE BURSARAY SEFERLERİ DURDURULDU

Yangından yayılan yoğun duman nedeniyle Bursa- İzmir Karayolu'nun trafiğe kapatılmasının ardından kent içi ulaşımı sağlayan Bursaray seferleri de durduruldu. (DHA)  
 

ÖNCEKİ HABER

Ahmet Mutoğlu hayatını kaybetti

SONRAKİ HABER

Diyarbakır'da 82 SES üyesinin işine son verildi!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...