24 Temmuz 2016 10:52

Foça deniz üssünde polis araması: 201 asker gözaltına alındı

İzmir'in Foça İlçesi'nde polis ekipleri, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında denize açılan gemi ve şüpheli personelle ilgili soruşturma başlattı.  

Paylaş

Bugün saat 11.00 sıralarında İzmir'in Foça İlçesi'ndeki Foça Deniz Üssü'ne TOMA eşliğinde yaklaşık 20 polis minibüsüyle gelen ekiplerin, darbe girişiminin yaşandığı gece denize açılan gemileri ve diğer şüpheli personeli soruşturduğu belirtildi.

ASKERİ LOJMANLAR DA ARANIYOR

İzmir'in Foça İlçesi'nde görevli polis ekipleri, darbe girişiminin ardından Foça Batı Görev Grup Komutanı Tuğamiral Yaşar Çamur'un gözaltına alındığı Foça Deniz Üssü'ne operasyon düzenledi. Terörle mücadele ekipleri, askerlerin bilgisayarlarına el koydu, güvenlik kamerasının kayıtları alındı. Askerlerin lojmanlarında da arama yapılırken, 206 asker için gözaltı kararı verildiği belirtildi.

201 ASKER GÖZALTINA ALINDI

İzmir'in Foça İlçesi'nde görevli polis ekiplerinin, Foça Deniz Üssü'ne düzenledikleri operasyonda 201 asker gözaltına alındı. Rütbeleri subay ve astsubay olan askerler, sayıları fazla olduğu için Bozyaka'daki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilecek. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

İsveç sendikalarından OHAL tepkisi

SONRAKİ HABER

Motosikletle bebeğini emzirmeye giderken kazada öldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...