24 Temmuz 2016 09:40

Gökçek: Gülen üç harflilerle insanları etkiliyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Fethullah Gülen’in kontrolünde cinlerinin olduğunu ve insanları esir aldığını savundu.

Paylaş

15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Fethullah Gülen’in kontrolünde cinlerinin olduğunu ve insanları esir aldığını savundu.

Melih Gökçek, CNN Türk’te 15 Temmuz gecesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Darbe girişimi gecesi belediyede olduğunu belirten Gökçek “O gece Ankara’da bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in danışmanı Aleksandr Dugin ile belediye binasında sohbet ettik. Normalde gece 1’e 2’ye kadar binada kalırdım.  Onu uğurladıktan sonra saat 10 civarında ben de belediyeden ayrıldım. Yolda jetleri gördük” dedi. 

Kendisinin binadan ayrılmasından 20 dakika kadar sonra başlarında 2 astsubayın bulunduğu askerlerin belediyeye geldiğini anlatan Gökçek “Sayın Cumhurbaşkanımız Marmaris’te saldırıdan 15 dakikayla kurtulmuştu. Ben de 20 dakikayla kurtulmuş oldum” dedi.

Fethullah Gülen’in darbe girişimi başta olmak üzere birçok olay cinlerle yaptığını savunan Gökçek “Size çok komik gelecek ama bunu enterasan bir metotla yapıyor. Üç harflilerle yapıyor. Herkes bundan sonra biraz da onu tartışsın. İnsanları cinlerle esir alıyor. Bakın etrafımızda birçok insanın belli konularda esir alındığı aşikardır. Böyle bir kabiliyeti var. Haşhaşiler denmesinin nedeni bu. İnsanlar büyüleniyor ve esir alınıyor. Bana da getirdiler verdiler bir dönemde. Onun (Fethullah Gülen) böyle ufak altın şeyi var. Altın değil de değerli bir metali var ondan dağıtırlar. Derler ki ‘bu üzerinde olduğu takdirde sen her şeyden korunursun.’ Bir de cevşeni var. içinde de belli bir takım formüller vardır. Bunlarla insanları etkileyip esir alıyor” dedi. (HABER MERKEZİ)
 

ÖNCEKİ HABER

OHAL Koordinasyon Kurulu oluşturuldu

SONRAKİ HABER

İHD’den 30 günlük gözaltı süresine tepki

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...