22 Temmuz 2016 19:01

ENKA konserlerini erteledi

28. Yıl ENKA Kültür Sanat Açık Hava Buluşmaları kapsamında bu ay yapılacak tüm konserleri ağustosa erteledi. 

Paylaş

22 Temmuz’da düzenlenmesi planlanan Levent Yüksel konseri 23 Ağustos Salı; 25 Temmuz’da yapılması planlanan Şevval Sam & Kurtalan Ekspres konseri 22 Ağustos Pazartesi; 29 Temmuz’da yapılması planlanan Cahit Berkay & Anadolu Senfoni Orkestrası konseri 26 Ağustos Cuma tarihine ertelendi. Biletler bu tarihlerde de geçerli olacak.

23. İstanbul Caz Festivali’nde ise konserlerin yapılacağı bazı mekanlarda değişiklikler söz konusu, buna göre; bu akşam KüçükÇiftlik Park’ta yapılacağı duyurulan Joss Stone konseri, Zorlu PSM Ana Tiyatroda gerçekleştirilecek. Saat 19.30’da Grup Ses Beats’in DJ setiyle başlayacak gece saat 21.00’de Joss Stone’un konseriyle devam edecek. Yeni düzende, var olan bilet kategorileri göz önünde bulundurularak numarasız oturmalı yerleşim uygulanacaktır. 

25 Temmuz Pazartesi akşamı Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesinde yapılacağı duyurulan Allan Harris, Roy Hargrove, Roberta Gambarini ve TRT Hafif Müzik ve Caz Orkestrası konseri de saat 21.00’de Zorlu PSM Ana Tiyatroda gerçekleştirilecek. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Batın Kuşdemir anısına: BatınFest

SONRAKİ HABER

'Batı ikircikli tavırlarla parantez içi kınamalar yapmasın'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...