22 Temmuz 2016 15:33

Ali Deniz Uzatmaz Futbol Turnuvası başlıyor

Antep Emek Gençliği, 10 Ekim Katliamı’nda yaşamını yitiren Emek Gençliği Yöneticisi Ali Deniz Uzatmaz’ın doğum gününde bir futbol turnuvası düzenliyor

Paylaş

Antep Emek Gençliği, 10 Ekim Katliamı’nda yaşamını yitiren Emek Gençliği Yöneticisi Ali Deniz Uzatmaz’ın doğum gününe denk gelen bir futbol turnuvası düzenliyor. 10 Ekim Katliamı’nda yaşamını yitiren barış şehitlerine ithaf edilen futbol turnuvasının ilk tur kuraları çekildi. 

23-27 Temmuz tarihleri arasında Altınşehir Halı Saha’da “Öfkemiz barış hıncımız özgürlük” sloganıyla gerçekleştirilecek Ali Deniz Uzatmaz Futbol Turnuvasına 16 takım başvurdu. Antep’in Düztepe, Vatan, Karşıyaka gibi işçi, emekçi mahalleri olmak üzere birçok mahalleden işçi ve öğrenci gençlerin oluşturdukları takımların ilk tur kuraları çekildi. 

Kazanan takıma kupa verilecek turnuvada, aynı zamanda kazanan takımı iki ödül seçeneğinden biri de bekliyor. Kazanan takım, “Emeği Kültürle, Yeniyi Tarihle, Barışı Gelecekle Buluşturuyoruz” sloganıyla 10-18 Ağustos’ta İzmir Dikili’de gerçekleştirilecek 14. Gençlik Yaz Kampı’na yüzde 50 indirim seçeneği ya da bu ödül seçeneği dışında kitap seti ödülünü tercih edebilecek. Futbol turnuvasına dair konuşan Emek Gençliği üyesi Deniz Kar, turnuvaya ilginin çok iyi olduğunu söyledi. Turnuvanın devam eden savaş ortamına karşı “Öfkemiz barış hıncımız özgürlük” sloganıyla düzenlediklerini belirten Kar, bu turnuvayı gelenekselleştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi. Ali Deniz’in barış istediği için katledildiğini hatırlatan Kar, “Biz de bu futbol turnuvasıyla geleceğin barışla geleceğini vurgulayacağız” dedi.(Antep/EVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

Kurumuş dere yatağına baraj yapılıyor

SONRAKİ HABER

Patron OHAL’i bahane edip TİS eylemini englemeye çalıştı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...