08 Mayıs 2012 10:05

Mamak’ta parklar tehlike saçıyor

Ankara Mamak’ta birçok parkta altyapı ve denetim eksikliği, çocukların parkların kenar duvarlarından düşerek ölüm ve sakatlanma tehlikesi ile karşı karşıya kalması aileleri endişelendiriyor. Tuzluçayır ve Çağlayan Mahallelerinde ikamet eden aileler parklarla ilgili sorunları defalarca dilekçe ve imza toplayarak Mamak Belediy

Mamak’ta parklar tehlike saçıyor
Paylaş
İbrahim Kale

‘İSMİNİ DAHİ BİLMEDİĞİMİZ PARKIMIZ VAR!’

Çağlayan Mahallesi’nde ikamet eden Elif Kambur ise mahallelerinde bir ismi bile olmayan bir parkları olduğunu söyledi. Parkta ne oturacak bir oturak ne de aydınlatmasının olduğunu belirten  Kambur, “Yetkililerden biran önce parkımızı onarıp bizlere teslim etmesini istiyoruz” dedi.

Parkların düzensizliğinden yakınan Haydar Taşkın ise “Parkların kenar duvarlarının yüksek ve tel örgü olmamasından dolayı çocukların düşme tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu belirtti. Taşkın diğer ilçelerin Parklarının bakımlı olduğunu ama Mamak’taki parklara bakım yapılmadığını söyledi. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e çağrıda bulunan Taşkın, “Parklarımızı yapıp bize teslim etsin. Anneler çocuklarını kontrol etmekte zorlanıyor, her an düşecek korkusu ile yaşıyorlar” dedi. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Sağlıkta şiddet artıyor Bakan susuyor

SONRAKİ HABER

Halkların Kardeşliği sergisine faşist saldırı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...