22 Temmuz 2016 13:10

SGK'dan memurlara 'Demokrasi nöbeti'ne katılma çağrısı

SGK çalışan kamu emekçilerine kurum merkezinden yollanan yazıda, 20 Temmuz günü Kızılay'da gerçekleşen “Demokrasi nöbetine” gitmesi istendi. 

Paylaş

Sosyal Güvenlik Kurumu'nda (SGK) çalışan kamu emekçilerine kurum merkezinden yollanan yazıda, 20 Temmuz günü Kızılay'da gerçekleşen “Demokrasi nöbetine” gitmesi istendi. 

İç emir olarak yollanan yazıda, “15 Temmuz 2016 tarihinde Demokrasimize vurulmak istenen hain darbe girişimi ile Ülkemizin istiklaline bağımsızlığına ve onuruna el koymaya çalışanlar Milletimizin sarsılmaz iradesini karşılarında bulmuşlardır. 20 Temmuz 2016 tarihinde saat 20:30'da Sıhhıye Sosyal Güvenlik Merkezi önünden Kızılay Meydanı'na Demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmak için Demokrasi nöbeti tutma yürüyüşü düzenlenecektir. Tüm mesai arkadaşlarımızın bu yürüyüşe katılımı önem arz etmektedir” denildi. 

SGK iş yerlerinde kamu emekçileri iş başı yapmadan önce üstlerinin ve çantalarının arandığı, mesai saatlerinde ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim şarkısı olan Dombra ve mehter marşının çalışanlara dinlettirildiği ileri sürülmüştü. (AnkaraEVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

Dersim İHD: OHAL en kısa sürede sona erdirilmelidir

SONRAKİ HABER

Haberdar’ın yayın yönetmeninin evi basıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...