20 Temmuz 2016 04:58

AKM'ye dev pankart asıldı: Şeytanın köpeği Feto...

AKM binasına, 'Şeytanın köpeği Feto seni ve senin köpeklerini kendi tasmanızda asacağız Allah'ın (C.C.) izniyle...' yazılı dev pankart asıldı.

Paylaş

15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla başlayan 'meydanlarda nöbet' eylemleri devam ediyor. Eylemlerin yoğunlaştığı merkezlerden biri olan Taksim Meydanı'nda bulunan Atatürk Kültür Merkezi'ne (AKM) dün gece dikkat çekici bir pankart asıldı.

Asılan pankartta, "Şeytanın köpeği Feto seni ve senin köpeklerini kendi tasmanızda asacağız Allah'ın (C.C.) izniyle demokrasi sancağını semalarda dalgalandıracağız" ifadeleri yer aldı. Bu ifadelerin yer aldığı pankartın altına ise, "Bu aziz milletin yiğitleri" imzası atıldı.

Erdoğan, darbe girişiminin ardından verdiği ilk mülakatta "ABD, Fethullah Gülen'i iade etmezse biz de ABD'ye istedikleri kişileri vermeyiz" demişti. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Fethullah Gülen'in iadesinin elektronik ortamla ABD'ye iletildiğini belirterek, "Bu istek talebinde geçici olarak tutuklanmasını talep ettik" diye konuşmuştu.

Beyaz Saray'dan yapılan açıklama ile de bu talep doğrulanmış, Erdoğan ile ABD Başkanı Barack Obama'nın aynı konu üzerinde konuştuğu belirtilmişti. (DİHA)

ÖNCEKİ HABER

12 hakim ve savcı tutuklanarak cezaevine gönderildi

SONRAKİ HABER

Erdoğan'ın oğlu, kızı ve damadı halka seslendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...