20 Temmuz 2016 00:27

Alo 153'ü arayanlara, Erdoğan'ın şarkısı Dombra dinletiliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Alo 153 hattını arayanlar, peşpeşe propagandaya maruz kalıyor.

Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin faaliyetlerine dair bilgi almak, şikayet ya da öneride bulunmak için kullanılan Alo 153 hattını arayanlar, Erdoğan propagandası ve darbe girişimini protesto mitinglerine çağrıyla karşılaşıyor.

İBB Alo 153 Çağrı Merkezi’ni arayanlar önce, “Kıymetli kardeşlerim, birlik ve beraberliğimizi göstermek için, şehitlerimizin kanlarıyla yoğrulmuş bayraklarımızla evlerimizi ve iş yerlerimizi  donatalım. Hiçbir şekilde meydanları boş bırakmayalım. Bu nöbet demokrasi ve vatan nöbetidir, unutmayalım” şeklinde bir bant kaydıyla karşılaşıyor. Ardından, Tayyip Erdoğan başkanlığındaki AKP’nin 2014 yerel seçimlerinde kullandığı “Dombra” şarkısının müziği çalmaya başlıyor.

Operatöre bağlanıp “Neden Tayyip Erdoğan’ın seçim müziğini çalıyorsunuz?” diye soran vatandaşlara ise, “Beğenmiyorsanız aramayın” yanıtı veriliyor. Belediye hizmetlerinin kamu hizmeti olduğu ve alternatifi olmadığı için başka bir numarayı arama şansı olmadığını söyleyen bir vatandaş, bu itirazın da işe yaramadığını, bunun karşısında operatörün yanıtının “Bu numaradan böyle bir şikayet alamıyoruz” şeklinde olduğunu aktardı. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Çan’ın canı daha çok yanacak!

SONRAKİ HABER

Rojava devrimi, yolunu arıyor!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...