18 Temmuz 2016 12:42

Gazeteye gece yarısı baskını!

Gazetemistanbul’un Beylicium AVM’deki merkezine dün gece baskın düzenleyen 25 kişilik bir grup, ofiste bulunan malzemelere hasar verdi.

Paylaş

Gazetemistanbul’un Beylicium AVM’deki merkezine önceki gece baskın düzenleyen 25 kişilik bir grup, ofiste bulunan tüm malzemelere hasar vererek kullanılamaz hale getirdi. Baskın yapanların görüntüleri kameraya yansırken, içlerinden bazılarının da saldırı esnasında kendilerini kaydettiği görüldü.

Kendilerini AK Gençlik olarak tanıtan 25 kişilik grup, Beylikdüzü Beylicium AVM’de bulunan Gazetemistanbul’a bir baskın düzenledi. Gazeteye ait tüm teknik malzemelere zarar veren saldırganlar 8 dakikalık bir zaman diliminde gerçekleştirdikleri baskının gerekçesi olarak Gazetemistanbul’un yayın politikasını gösterdi. Gazetenin darbe yanlısı gösterilmesine tepki gösteren gazete ortaklarından Ali Tarakçı, “Bunlar ne yaptığını bilmiyor. Belli ki gazetemizi hiçbir zaman okumamışlar. Yarınki manşetimizde  ‘Darbeye karşı onurlu duruş’ başlığı yer alıyor” şeklinde açıklamalarda bulundu. Tarakçı, saldırıyı yapanların AKP’li olduklarına ihtimal vermediğini söyledi. Gazetenin diğer ortağı Mehmet Mert ise yapılanlara anlam vermekte zorlandıklarını belirterek, ülkede darbe girişiminin yapıldığı bir ortamda gazetelerine yapılan çirkin saldırının kabul edilemez olduğunu söyledi. Gazetede yaklaşık 100 bin TL tutarında maddi hasar meydana geldiği belirtildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Tüm kamu çalışanlarının yıllık izinleri kaldırıldı

SONRAKİ HABER

İsveç’te mültecilerin emeği patronların iştahını kabartıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...