15 Temmuz 2016 23:29

Darbe girişiminde bulunan grup yine bildiri yayımladı

TSK içerisinde kendisine 'Yurtta Sulh Konseyi diyen cuntacı ekip, Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde de bildiri yayımladı.

Paylaş

TSK içerisinde kendisine 'Yurtta Sulh Konseyi diyen cuntacı ekip, Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde de bildiri yayımladı.

Saat 03.10’da Genelkurmay’ın sitesine ‘Genelkurmay Başkanlığı’ imzasıyla konulan bildiride “Türk Silahlı Kuvvetleri; anayasal düzeninin, demokrasinin, insan hak ve özgürlüklerinin tekrar temin ve tesisi; ülkede hukukun üstünlüğünün yeniden hakim kılınması; bozulan asayiş düzeninin tekrar sağlanması; maksadıyla ülke yönetimine bütünüyle el koymuştur” dendi.

Bildirinin tam metni şöyle:

BASIN AÇIKLAMASI

TARİH    :    16 Temmuz 2016

SAAT    :    03:10    

Türk Silahlı Kuvvetleri; anayasal düzeninin, demokrasinin, insan hak ve özgürlüklerinin tekrar temin ve tesisi; ülkede hukukun üstünlüğünün yeniden hakim kılınması; bozulan asayiş düzeninin tekrar sağlanması; maksadıyla ülke yönetimine bütünüyle el koymuştur.

Tüm uluslararası anlaşmalarımız ve taahhütlerimiz geçerliliğini korumaktadır. Tüm dünya ülkeleri ile iyi ilişkilerimizin devam edeceğini temenni ederiz.

Genelkurmay Başkanlığı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Askerler Doğan Medya Center'a girdi, CNN Türk yayınını kesti

SONRAKİ HABER

Ankara'da çok sayıda cenaze var

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...