07 Mayıs 2012 09:39

Gözaltı furyası durmak bilmiyor

BÖLGE illerinde yine güne gözaltlılarla başladı. Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’ne bağlı Büyükçiftlik (Xirvate) Beldesi’nde 26 kişi Urfa’nın Viranşehir İlçesi’nde ise 7 kişi gözaltına alındı. Düzce’de de 1 kişi gözaltına alındı.Yüksekova İlçesi’ne bağlı

Gözaltı furyası durmak bilmiyor
Paylaş

BÖLGE illerinde yine güne gözaltlılarla başladı. Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’ne bağlı Büyükçiftlik (Xirvate) Beldesi’nde 26 kişi Urfa’nın Viranşehir İlçesi’nde ise 7 kişi gözaltına alındı. Düzce’de de 1 kişi gözaltına alındı.

Yüksekova İlçesi’ne bağlı Büyükçiftlik (Xirvate) Beldesi’nde asker ve özel hareket timleri tarafında yapılan operasyonda 26 kişi gözaltına alındı. Aralarında BDP’li meclis üyelerini, muhtar ve geçici köy korucusunun da olduğu 26 kişinin Van 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nin talimatı doğrultusunda yaşandığı belirtildi. “Örgüt üyesi olmak” ve “örgüte yardım etmek” iddiaları ile gözaltına alındığı belirtilen 26 kişinin, dosyaya gizlilik kararı konuldu.  Urfa’nın Viranşehir İlçesi’nde sabah yapılan ev baskınlarında 7 kişi gözaltına alındı.  Diğer yandan Düzce’de yapılan ev baskınında HDK bünyesinde çalışmalarını yürüten Selahattin Gezgin ve 2 ev arkadaşı gözaltına alındı. 2 kişi serbest bırakılırken, Gezgin gözaltında tutuldu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Sırbistan’da seçim ikinci tura kaldı

SONRAKİ HABER

BDP’li Canan’dan asker ailesine taziye ziyareti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...