15 Temmuz 2016 14:34

Emniyet bildirdi KYK bursu kesti

Akdeniz Üniversitesinde, Roboskî ve Halepçe anmaları ile 1 Mayıs'a katıldıkları için soruşturmalık olan öğrencilerin şimdi de bursları kesildi.

Paylaş

Akdeniz Üniversitesinde, Roboskî ve Halepçe anmaları ile 1 Mayıs kutlamasına katıldıkları için soruşturmalık olan öğrencilerin şimdi de burslarının kesildiği öğrenildi. KYK’nin emniyetin bildirimiyle öğrencilerin burslarını kestiği ileri sürüldü. Sema Balmumcu, bursunun kesilme gerekçesini KYK’ye mail ile sorarak öğrenmek istedi.

KYK’nin Balmumcu’ya gönderdiği belirtilen yanıtta şu ifadeler yer aldı: “Sayın Seda Balmumcu ilgi mailinize istinaden krediniz Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda Antalya Emniyet Müdürlüğünce hakkınızda adli soruşturma başlatıldığını, kurumumuza bildirmesinden dolayı kesildiği anlaşılmıştır. Antalya Emniyet Müdürlüğünden hakkınızda herhangi bir işlem olmadığına dair bir belgeyi dilekçe ile kurumumuza göndermeniz halinde durumunuz tekrar incelenecektir.” Öte yandan öğrenciler hakkında açılan soruşturma takipsizlikle sonuçlanmıştı.  (Antalya/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

11 mahpusun ölümünde cezasızlık riski

SONRAKİ HABER

ZDF İnşaat: İşçilerin haklarını veriyoruz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...