11 Temmuz 2016 09:07

Ender Arslan milli takıma veda etti

33 yaşındaki tecrübeli basketbolcu Ender Arslan, milli formaya veda ettiğini açıkladı.

Paylaş

Filipinler’de düzenlenen Olimpiyat Elemelerinde Türkiye A Milli Basketbol Takımı kadrosunda yer alan 33 yaşındaki Oyun Kurucu Ender Arslan, turnuva sonrasında milli formaya veda ettiğini açıkladı.

Başkent Manila'da oynanan maçlardan sonra Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay ile görüşen Ender Arslan, milli takıma veda kararını açıkladı.

Arslan, "Artık yerimi gençlere bırakmanın ve veda etmenin zamanı geldi" dedi.

Basketbolu çok sevdiğini, daha bir süre aktif sporcu olarak spor yaşamını sürdüreceğini ifade eden Arslan, "Basketbol yaşamımda özellikle Ay-yıldızlı forma altında en büyük başarılara imza attım. En büyük sevinçleri yaşadım. Tek bir hayalim vardı, o da tüm sporcuların olduğu gibi olimpiyatta mücadele etmekti. Bu amaçla da Filipinler'e geldim. Hayalim milli takım yaşantımı olimpiyat mücadelesi vermiş bir sporcu olarak noktalamaktı. Bunun için de çok çalıştık, elimizden geleni yaptık. Ancak spor bu. Arzuladığımız sonucu gerçekleştiremedik. Bu yüzden de artık Ay-yıldızlı formayı benim boşluğumu dolduracak genç kardeşlerime devretme zamanının geldiğine inanıyorum. Bana bugüne dek desteklerini hiç esirgemeyen takım arkadaşlarıma, antrenörlerime, federasyon başkanı yöneticileri ve çalışanlara çok teşekkür etmek istiyorum. Umarım Türk basketbolu bundan sonra çok daha büyük başarılara imza atmaya ve Türk halkının gururu olmaya devam edecektir" diye konuştu. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Megadeth, İstanbul'da konser verdi

SONRAKİ HABER

'Bu suça ortağız' diyen 9 kişi kendini ihbar etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...