10 Temmuz 2016 10:38

‘Hurşit Külter nerede’ dedi, hedef gösterildi

'Hurşit Külter nerede?' diye soran Seyhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Boğa twitter üzerinden hedef gösterildi.

Paylaş

“Hurşit Külter nerede?” diye soran Seyhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Boğa twitter üzerinden hedef gösterildi.

Daha önce de “Terör örgütlerinden sorumlu müdür?” diye hedef gösterilen Boğa ve Seyhan Belediyesi ile Belediye Başkanı Zeydan Karalar da etiketlenerek @ErtuğrulGoek isimli hesap tarafından terörist reklamı yaptığı iddia edildi.

Konuyla ilgili konuşan Boğa, Türkiye'de buna benzer kayıpların ilk olmadığını belirterek, işkence ve kayıplara karşı duyarlılık göstermenin insan hakları açısından önemli olduğunu söyledi. Geçmişte bu kaybedilme girişimlerinin iki kez başına geldiğini ifade eden Boğa, “1989’da gözaltına alınmama rağmen polis kabul etmemişti. İHD’nin yürüttüğü kampanya sonucu polis gözaltında olduğumu kabul etti. Hurşit Külter ile ilgili bu kampanyanın yaygınlaştırılması gerekir” dedi.

Savaşla birlikte artan şoven dalganın hedefi haline geldiğini belirten Boğa, bunların kendisini mücadeleden vazgeçiremeyeceğini söyledi. (Adana/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Kafkasör festivalinde maden protestosu

SONRAKİ HABER

Ankara Katliamının 9. ayı: Bu iddianame, neye hizmet ediyor?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...