10 Temmuz 2016 06:08

Gemlik'te kadın cinayeti

Gemlik'te Dursun E. kendisiyle görüşmek istemeyen 39 yaşındaki Nurcan Efe'yi bıçaklayarak öldürdü.

Paylaş

Bursa'nın Gemlik ilçesinde Dursun E., kendisiyle görüşmek istemeyen 39 yaşındaki Nurcan Efe’yi bıçaklayarak öldürdü.

Dursun E., daha sonra kendisini bıçakladı. Polis tarafından bir apartman girişinde baygın bulunan Dursun E. hastanede tedavi altına alındı.

Olay saat 03.30 sıralarında Gemlik ilçesi Eski Pazar Caddesi Serçe sokak üzerinde meydana geldi.

İnegöl'den bayram nedeniyle Gemlik'e akrabalarını ziyarete gelen Nurcan Efe, İnegöl'den tanıdığı Dursun E. ile karşılaştı.

İddiaya göre Dursun E.'nin 'benimle niye görüşmek istemiyorsun' demesi üzerine Nurcan Efe görüşmek istemediğini söyledi. Tartışmanın büyümesi üzerine Dursun E., yanında bulunan bıçakla Nurcan Efe’yi çeşitli yerlerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Daha sonra aynı bıçağı kendi vücuduna saplayan Dursun E. yaralı olarak kaçtı.

Haber verilmesi üzerine gelen 112 ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Nurcan Efe Muammer Ağım Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kendini bıçaklayarak kaçan ve kan kaybı nedeniyle bir binanın girişinde yarı baygın halde bulunan Dursun E. ise Muradiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerinde yaptığı inceleme sonrası ölen Nurcan Efe’nin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Soruşturma sürüyor. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Beyşehir'de 'sokak köpeği' kavgası kanlı bitti

SONRAKİ HABER

Paris'te yoğun güvenlik önlemleri: 50 seyirciye 1 polis

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa