09 Temmuz 2016 11:20

Kadınlar istismarcıyı teşhir etti

İzmir’de bir grup kadın, bir çocuğa istismarda bulunan ve kadınları tehdit ederek birlikte olmaya çalışan F.G. adındaki şahsı teşhir etti. 

Paylaş

İzmir’de bir grup kadın, bir çocuğa cinsel içerikli mesajlar atarak istismar eden ve kadınlarla tehdit yoluyla birlikte olmaya çalışan Erzurum Karayazı nüfusuna kayıtlı F.G. (23) adındaki şahsı teşhir etti. 

Şahsı telefonla arayarak çağıran kadınlar, önce telefonuna el koyarak mesajlarını inceledi. Ardından kadınlar kendilerine saldırmaya çalışan şahsa karşı savunarak, görüntü çekerek teşhir etti. Kadınlar yaptıkları açıklamada F.G.'nin uzun süredir kadın ve çocukları taciz ettiği yönünde şikâyet aldıklarını ve bu şikâyet doğrultusunda teşhir ettiklerini belirtti. Açıklamada devletin tacizcileri ödüllendirildiği ifade edilirken “Bundan sonra tacizcilerin cezasını biz özgür kadınlar vereceğiz. Tacizci erkek ve devlet artık bizden korksun” denildi. 

Kadınların çektiği görüntülerde F.G. tüm kadın ve çocuklardan özür dileyerek, bir daha tacizde bulunmayacağına dair söz veriyor. (DİHA)
 

ÖNCEKİ HABER

İstiklal’de özel harekatçılar devriye geziyor

SONRAKİ HABER

İzmir İHD Vedat Aydın'ın faillerini sordu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa