09 Temmuz 2016 07:27

Suriyeli kadın bıçaklanarak öldürüldü

Adana'da Suriyeli 30 yaşındaki Menel İsmail, yatak odasında bıçaklanarak öldürüldü. Kadının eşi Ahmed İsmail ise şüpheli olarak gözaltına alındı.

Paylaş

Olay, saat 06.30 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Mirzaçelebi Mahallesi'nde meydana geldi. 2 erkek çocuğu olan Menel ve Ahmed İsmail çifti, yaklaşık 3 ay önce Kilis'ten Adana'ya taşındı. Kilis'te inşaat işçiliği yapan Ahmed İsmail, Ramazan Bayramı nedeniyle izin alarak 4 gün önce evine geldi. İddiaya göre, gece tartışmaya başlayan çiftin bir ara sokağa çıktı, Ahmet İsmail eşini zorla eve geri getirdi. Saat 06.30 sıralarında 112 Acil'i arayan Ahmed İsmail, eşinin evde bıçakla yaralandığını belirtip yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, yatak odasında göğsüne ekmek bıçağı saplanan Menel İsmail'in öldüğü belirlendi. Eşiyle gece kavga eden Ahmed İsmail cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı. Olay sırasında evde oldukları anlaşılan çiftin çocukları 12 yaşındaki Muhammed ile 9 yaşındaki Mahmud ise Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, genç kadının cesedi ise otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

'BEN ÖLDÜRMEDİM'

Emniyette ifadesi alınan Ahmed İsmail, eşini öldürmediğini, odaya girdiğinde göğsüne bıçak saplanmış şekilde bulduğunu ileri sürdü. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Ototogar'da dönüş yoğunluğu...

SONRAKİ HABER

Korkuteli'de 4.3'lük deprem

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...