09 Temmuz 2016 05:36

Başından vurulmuş ve boğazı kesilmiş olarak bulundu

Karaman'da 63 yaşındaki Mehmet Servet Aydın, kendisine ait olan elma bahçesinde boğazı kesilmiş ve başından tüfek ile vurulmuş olarak bulundu.

Paylaş

Karaman’da ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu 63 yaşındaki Mehmet Servet Aydın, kendisine ait olan elma bahçesinde boğazı kesilmiş ve başından tüfek ile vurulmuş olarak bulundu.

Karaman'da çiftçilik yapan evli ve 2 çocuk babası Mehmet Servet Aydın, dün sabah saat 09.00 sıralarında kendisine ait olan otomobili ile evden ayrıldı. Bir süre sonra, arama yapılmasına rağmen cep telefonu açılmayan Aydın'ın yakınları, polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu. Aydın'ın yakınları daha sonra hastaneleri kontrol etti, ancak izine rastlamadı. Polisin plaka takip sisteminde Aydın'a ait otomobilin son olarak Konya istikametine çıkış yaptığının tesbit edildiğini öğrenen yakınları, yol güzergâhındaki kendilerine ait olan elma bahçesine gitti. Bahçede Aydın'ı boğazı kesilmiş ve başından tüfek ile vurulmuş olarak bulan yakınları, sinir krizi geçirdi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri yaptığı incelemede cesede 10 metre uzaklıkta bulunan otomobile yaslanmış Aydın'a ait 1 tüfek ve 1 metre ilerisinde de kanlı bir bıçak buldu. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Aydın’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Kırşehir'de düğünde silah dehşeti: 1 ölü, 3 yaralı

SONRAKİ HABER

İzmir'de 2'si amiral 6 subay hakkında gözaltı kararı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...