09 Temmuz 2016 05:32

Kırşehir'de düğünde silah dehşeti: 1 ölü, 3 yaralı

Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde düğünde, alkollü olduğu iddia edilen bir şahsın tabancayla rastgele ateş açması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi de yarala

Paylaş

Olay, dün gece saatlerinde Çiçekdağı ilçesi, Çubuk Tarla köyünde Haydar S.’nin evinin önündeki köy düğününde meydana geldi. Kimliği tespit edilemeyen ve alkollü olduğu öne sürülen bir kişi tarafından düğün alanında bulunanların üzerine tabanca ile rast gele ateş açıldı. Tabancadan çıkan mermiler düğünde saz çalan orkestra elemanlarından Mehmet K., Mustafa K., davetlilerden Harun S. ve Sinan A.’ya isabet etti.

Yaşanan dehşet sonrası olay yerine çağırılan 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından yaralılardan Harun S. ve Sinan A. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Mustafa K. ve Mehmet K. ise Yozgat'ın Yerköy ilçe Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Olayda göğsüne ve koluna 3 mermi isabet ederek ağır yaralan Sinan A.’nın (44) hastaneye götürülürken ambulansta hayatını kaybetti belirtildi. Diğer yaralıların ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayda hayatını kaybeden Sinan A.'nın cesedi, otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. 

Çiçekdağı Jandarma ekiplerinin düğünde tabancayla ateş eden zanlının yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattığı bildirildi. (CİHAN)
 

ÖNCEKİ HABER

Tartıştığı kişiyi öldüren polis sonra intihar etti

SONRAKİ HABER

Başından vurulmuş ve boğazı kesilmiş olarak bulundu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...