08 Temmuz 2016 17:17

İlk iş gününde vinçten düşerek yaşamını yitirdi

Bir jeotermal santralinde taşeron firma personeli olarak çalışan 48 yaşıdaki Birol Demir, ilk mesai gününde vinçten düşerek yaşamını yitirdi.

Paylaş

Aydın'ın Köşk ilçesinde faaliyet gösteren bir jeotermal santralinde taşeron firma personeli olarak çalışan 48 yaşıdaki Birol Demir, yeni başladığı iş yerinde, ilk mesai günü vinçten düşerek yaşamını yitirdi.

Köşk Sanayi Sitesi yakınlarında bulunan bir jeotermal santralinde sıcak su borularının dışına metal izolasyon kaplama işini yapan Birol Demir, bugün saat 10.00 sularında vince bağlı sepette çalışmaya başladı. Bir süre sonra, iddiaya göre, sepeti taşıyan halatlardan biri koptu. Bunun üzerine dengesini kaybeden evli ve 3 çocuk babası Demir, yaklaşık 3 metre yükseklikten düştü. Düşerken başını vince çarpan Demir, olay yerinde yaşamını yitirdi. Jandarmla ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından, Demir'in cesedi, Aydın Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Daha önce çalıştığı Germencik'teki jeotermal firmasındaki işinden Ramazan Bayramı öncesinde ayrılarak Köşk'teki firmada işe başladığı belirtilen Demir'in ilk iş gününde yaşamını yitirdiği ifade edildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Wimbledon'da erkekler finali: Murray-Raonic

SONRAKİ HABER

Şili eski genelkurmay başkanı tutuklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...