08 Temmuz 2016 08:10

Çanakkale'de dönüş çilesi başladı

Ramazan Bayramı tatili için gidenlerin dönüş yolculuğu başladı. Erken yollara düşenler, Çanakkale Feribot İskelesi'nde uzun kuyruklar oluşturdu.

Paylaş

Ramazan Bayramı tatili için başta İstanbul olmak üzere Marmara Bölgesi'ndeki illerden Ege ve Akdeniz'e gidenlerin dönüş yolculuğu başladı. Erken yollara düşenler, Çanakkale Feribot İskelesi'nde uzun kuyruklar oluşturdu.

Ege ve Akdeniz tatil bölgelerinden Trakya ve İstanbul'a dönüş yapan tatilciler, Çanakkale Feribot İskelesi'nde uzun kuyruklar oluşturdu. Çanakkale'den Eceabat ve Kilitbahir'e geçişlerde araç kuyruğu, iskeledeki araç depolama alanının dolması üzerine Demircioğlu Caddesi'ne taştı. Uzun kuyruklar oluşturan araçlar nedeniyle şehir içindeki trafiği de olumsuz etkilendi. Araç kuyruğu 1 kilometreyi buldu. Havanın da sıcak olması nedeniyle araç içerisindeki bazı sürücü ve yolcular, çareyi aşağı inip gölge yerlerde oturarak serinlemekte buldu.

Boğazda yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş firması, Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir hattında saatsiz sefer yaparak, oluşan araç kuyruğunu azatmaya çalışıyor. (DHA)

 

ÖNCEKİ HABER

Avşa Adasında yiyecek sıkıntısı yaşanıyor

SONRAKİ HABER

ABD'de polis 18 ayda çoğu siyah 1712 kişiyi öldürdü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...