07 Temmuz 2016 19:17

Samsun'da boğulma tehlikesi geçiren 7 kişiden 1'ii öldü

Samsun'un Atakum ilçesinde girdikleri denizde boğulma tehlikesi geçiren 7 kişiden biri hayatını kaybetti, 6 kişi tedavi altına alındı.

Paylaş

Samsun'un Atakum ilçesinde girdikleri denizde boğulma tehlikesi geçiren 7 kişiden biri hayatını kaybetti, 6 kişi tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, ilk olay denize giren Oğuz (26), Tuğba ve Yavuz Onat kardeşlerin çırpındığını gören vatandaşlar durumu cankurtaran ekiplerine bildirdi. Tuğba ve Yavuz Onat kardeşler ekipleri tarafından sudan çıkarıldı, Oğuz Onat ise yaklaşık yarım saat sonra 150 metre açıkta bulundu. Kıyıda bekleyen 112 Acil servis ekipleri tarafından en yakındaki özel hastaneye götürülen Onat'ın hayatı tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Olay yerinin 500 metre ilerisinde, Çobanlı İskelesi yakınlarında uyarıları dikkate almayan 2 kişi daha boğulma tehlikesi atlattı. Son anda kurtarılan şahısların tedavileri 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde devam ediyor.

Bir diğer boğulma olayında ise Selçuk Kara (23) isimli şahıs, iş arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için denize girdi. Dalgaların arasında kaybolan Kara, deniz polisi ve sahil güvenlik ekiplerinin yoğun aramaları sonucu bulundu. Kumsala çıkarılan Kara, burada yapılan kalp masajı ile hayata döndürülse de kaldığı özel hastanede hayatını kaybetti. Hastane önünde bekleyen yakınları acı haber üzerine sinir krizi geçirdi. Yine girdiği denizde boğulma tehlikesi atlatan yabancı uyruklu bir kişi hastanede tedavi altına alındı. (CİHAN)

 

ÖNCEKİ HABER

Jak Ali Harvey'den gümüş madalya

SONRAKİ HABER

Gürsel Korat: Kapadokya benim için ana dilidir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...