06 Temmuz 2016 13:12

MHP’De alternatif bayramlaşmada arbede çıktı

MHP genel başkan adaylarından Meral Akşener'in Anadolu Oteli'ndeki alternatif bayramlaşma töreninde arbede çıktı. 

Paylaş

MHP genel başkan adaylarından Meral Akşener'in Anadolu Oteli'ndeki alternatif bayramlaşma töreninde arbede çıktı. Ülkücü olduğu öne sürülen bir grup otele gelerek, Akşener'in konuşması sırasında, "Hareketin lideri Devlet Bahçeli" sloganları attı. Ardından grup ile Akşener taraftarları arasında kavga çıktı. Bardaklar ve çakmakların havada uçuştuğu arbedede 2 kişi yaralandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Alternatif bayramlaşma partiden ihraç nedenidir" açıklamasının yankıları sürerken, Meral Akşener'in Ankara Söğütözü'ndeki Anadolu Oteli’nde gerçekleşen bayramlaşma etkinliği karıştı.

SİLAH SESİ İDDİASI

Kürsüye gelen Akşener konuşmasına devam ettiği dakikalarda bir grup Devlet Bahçeli taraftarı salona girerek "Hareketin lideri Devlet Bahçeli " sloganları attı. Bir anda Bahçeli ve Akşener taraftarları salonda karşı karşıya geldi. İki grup birbirlerine önce sözlü sonra da fiziki müdahalede bulundu. Pet şişe, tabak, bardak ve çakmaklar havada uçuştu. Salonda büyük kargaşa yaşanırken programın yapıldığı otelin önünde silah sesleri duyulduğu da iddia edildi.

Yaşanan kargaşa nedeniyle Meral Akşener bir süre salondan ayrıldı. Bahçeli taraftarlarının salon dışına çıkarılmasının ardından Akşener yarım kalan konuşmasını tamamlamak üzere salona geldi.

DEMİRDEN KORKAN TRENE BİNMEZ

"Kavga ile gelinebilir ama millet iradesi ile gidecekler" diyen Akşener konuşmasına şöyle devam etti:

"Hiçbir ülkücünün eli başka bir ülkücüye kalkmaz. Buraya gönderilen o çocuklar da benim evlatlarım. Gencecik çocukları gönderip varmış gibi gösterilmeye çalışılan bir kavganın parçası yapmaya gerek yok. Demirden korkan trene binmezmiş."

Bu arada, olaylar sırasında 2 kişi atılan tabaklar nedeni ile yaralanırken 1 kişinin de gözaltına alındığı öğrenildi. Alternatif bayramlaşma törenine diğer muhalif genel başkan adaylarının katılmaması da dikkat çekti. (CİHAN)


 

ÖNCEKİ HABER

Yemen’de çifte intihar saldırısı

SONRAKİ HABER

Bayram tatilinde 5 günün kaza bilançosu: 80 ölü, 252 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa