05 Temmuz 2016 12:27

Bayram ziyaretinde üzerine duvar çöken çocuk öldü

Karabük Safranbolu'da ailesiyle birlikte dedesine bayram ziyaretine giden 5 yaşındaki Berkay Efe Ünlü, yıkılan bahçe duvarının altında kalarak öldü.

Paylaş

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, ailesiyle birlikte dedesinin evine bayram ziyaretine giden 5 yaşındaki Berkay Efe Ünlü, yıkılan bahçe duvarının altında kalarak öldü.

Olay, bugün öğle saatlerinde Nedim Ünlü'nün Barış Mahallesi, Dedeoğlu Sokak'taki bahçeli evinde meydana geldi. Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde oturan Feyza- Ferit Ünlü çifti, çocukları 10 yaşındaki Berat ve Berkay Efe ile bayram ziyaretine geldi. Berat ve Berkay Efe, kuzenleri 5 yaşındaki Emir Ünlü ile dedelerinin evinin önündeki sokakta oynamaya başladı. Çocuklar sokakta futbol oynadığı sırada evin 'taş örme' şeklinde yapılan 1 metrelik bahçe duvarı, kapı ile birlikte yola doğru yıkıldı. Berkay Efe ve kuzeni Emir, duvarın altında kaldı. Sesi duyarak koşan aile fertleri, yaralanan iki çocuğu kendi imkanları ile Safranbolu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Berkay Efe Ünlü, doktorların yaptığı müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Tedavi altına alınan Emir Ünlü'nün ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Dede Nedim Ünlü, evde oturdukları sırada çocukların üzerine duvarın çöktüğünü, çok üzgün olduklarını söyledi. 

Olaya tanık olan ve kardeşini kaybeden Berat Ünlü ise sokakta top oynarken duvarın yıkıldığını söyleyerek gözyaşlarına boğuldu. Olay yerinde inceleme yapan polis soruşturma başlattı. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Medvedev: Türk sebze meyvesine henüz yeşil ışık yakmadık

SONRAKİ HABER

Çanakkale İskelesi'nde günübirlik tatilci kuyruğu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...