05 Temmuz 2016 09:35

'Bizi işten atanlar tatilde, biz direnişteyiz'

Bakırköy Belediyesi ve Avcılar Belediyesi işçileri, bayramı direniş çadırlarında karşıladı. İşçileri, aileleri ve emek dostları yalnız bırakmadı.

Paylaş

Sendikalaştıkları için işten atılan ve aylardır kurdukları direniş çadırında işlerine geri dönme mücadelesi veren Bakırköy Belediyesi ve Avcılar Belediyesi işçileri, bayramı direniş çadırlarında karşıladı. İşçileri, aileleri ve emek dostları yalnız bırakmadı.

Hiçbir gerekçe gösterilmeden işten atılan Bakırköy Belediyesi işçileri, bayramı  direniş çadırında karşıladı . Bayramın birinci gününü, bayram ziyaretleri yerine direniş çadırında karşılayan işçiler “Bizi işten atanlar kim bilir nerelerde tatildeyken biz buradayız. Bir kişi de kalsak burada olacağız. Haklarımızı istiyoruz” dediler.

14 mayısta işten atılan Bakırköy İşçileri 8 haziranda kurdukları direniş çadırıyla direnişe başlamıştı. Şeker bayramını direnişle karşılayan işçiler, nöbetleşe olarak bayram boyunca direniş çadırında olacak. Hiçbir gerekçe gösterilmeden atılan işçiler, geri dönmeyi talep ederken işten atılma gerekçelerini de öğrenmek istiyor. Tek bir kişi bile kalsalar bile direnişe devam edeceklerini vurgulayan işçiler, “Yöneticiler kim bilir nerelerde tatildeler. Biz ise emeğimiz, ekmeğimiz için buradayız. Sendikamızdan ve haklı direnişimizden vazgeçmiyoruz “ diye konuştu. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Gökçek’in yanlış planı mahkemeden döndü

SONRAKİ HABER

Malezya’da ilk IŞİD saldırısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa