05 Temmuz 2016 09:07

‘Alternatif bayramlaşma oyunu’nu da bozacakmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli MHP içerisinde gerçekleşecek iki farklı bayramlaşmayı da kabul etmedi.

Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli MHP içerisinde gerçekleşecek iki farklı bayramlaşmayı da kabul etmedi.

Son aylarda yılan hikayesine dönen Kurultay süreci ile gündemden düşmeyen MHP’de, şimdi de bayramlaşma krizi yaşandı. Muhalefetin düzenleyeceği bayramlaşma etkinliğini genel merkez ‘paralel etkinlik’ ilan etti.
 
Bahçeli, bayram namazının ardından Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaret etti. Burada “Fethullah Gülen örgütlenmesinin taban oluşturmak maksadıyla MHP’de bir alternatif bayramlaşma düzenleme gibi bir siyasi oyuna düştükleri bir kez daha görülüyor. Ayrıca bunlar tüzüğümüze göre de yanlıştır ve ihraç sebebidir. Alternatif bayramlaşmayı kabul edemeyiz Bu oyun da bozulacaktır.” dedi.

Alternatif bayramlaşma etkinliğini de ihraç etme sebebi sayan Bahçeli “Bu davaya gönül vermiş insanlarımız bu tür davranışlara iltifat göstermez. Ayrıca bunlar tüzüğümüze göre de yanlıştır ve ihraç sebebidir. Onun için herkes ayağını denk alacaktır, ona göre hareket edecektir. Alternatif bayramlaşmayı kabul edemeyiz. Eğer bunu böyle yaparsanız ve bunun yolunu açarsanız Türkiye’de 34 tane alternatif bayramlaşma çıkar. Ne yapacağız o zaman bunlara dikkat etmek lazım. Bu işin şakası da olmaz. Bu tarihi hayata düşenlerden de siyasetçi olmaz.” dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Yıldırım'dan huzur yerine savaş mesajı

SONRAKİ HABER

Gökçek’in yanlış planı mahkemeden döndü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa