05 Temmuz 2016 08:56

Yıldırım'dan huzur yerine savaş mesajı

Binali Yıldırım, bayram sabahı yaptığı açıklamada barış ve huzur mesajı vermek yerine bölge illerinde çatışmalı sürecin devam edeceğini söyledi.

Paylaş

Başbakan Binali Yıldırım, bayram sabahı yaptığı açıklamada barış ve huzur mesajı vermek yerine bölge illerinde çatışmalı sürecin devam edeceğini söyledi.

Binali Yıldırım bayram namazını Eyüp Sultan Camii’nde kıldı. Namaz sonrası açıklama yapan Yıldırım, “Terör, Türkiye’nin mücadelesi değil, insanlığın mücadelesi, dünyanın meselesi. Onun için birlikte, hep birlikte bu mücadeleyi yapmamız gerekir” dedi.

‘Terörle mücadele’nin devam edeceğini belirten Yıldırım, “Şehitlerimize bu mübarek günde Allah’tan rahmet, gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyoruz. Bu mücadele devam edecek. Bu, Türkiye’nin gelecek mücadelesi, istikrar mücadelesi, beka mücadelesidir. Evelallah milletimiz müsterih olsun. Terörü, Türkiye’nin gündeminde en alt sıralara getirmek için elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.

Yıldırım, “Terörün dini yok, milleti yok, kitabı yok, kutsalı yok. Bugün İstanbul’da, yarın Londra’da, daha dün akşam mukaddes topraklarda Medine’de masum insanların canına kastetti. Dolayısıyla bu, Türkiye’nin mücadelesi değil, insanlığın mücadelesi, dünyanın meselesi. Onun için birlikte, hep birlikte bu mücadeleyi yapmamız gerekir.” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Direnişteki işçiler bayramı aileleriyle karşıladı

SONRAKİ HABER

‘Alternatif bayramlaşma oyunu’nu da bozacakmış

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa