03 Temmuz 2016 18:36

Uyuşturucu bağımlısı genç ölü bulundu

İzmir'in Bornova ilçesinde, alkol ve uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen 23 yaşındaki Berkant Balkan arkadaşının işyerinde ölü bulundu.

Paylaş

İzmir'in Bornova ilçesinde, alkol ve uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen 23 yaşındaki Berkant Balkan arkadaşının işyerinde ağzı ve burnundan kan gelmiş şekilde ölü bulundu. Bir süre önce de alkol ve uyuşturucu tedavisi gördüğü öğrenilen Balkan'ın ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrası belli olacak.

Olay, Kazımdirik Mahallesi'nde bulunan 2. Sanayi Sitesi'ndeki 357 sokakta bugün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Evli ve 2 çocuk babası Berkant Balkan, bugün saat 02.00 sıralarında 35 GA 973 plakalı otomobil ile 2. Sanayi Sitesi'nde bulunan arkadaşı Fahrettin Faruk Ergül'ün yanına geldi. Gece arkadaşına ait işyerinde kalan Balkan'dan haber alamayan yakınları durumu Ergül'e bildirdi. Öğleden sonra işyerine gelen Ergül, Balkan'ı yerde ağzından ve burnundan kan gelmiş halde buldu. Durumun bildirilmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Balkan'ın öldüğü belirlendi. 

İşsiz olan ve 1,5 yıl önce eşinin çocuklarıyla birlikte kendisini terk ettiği öğrenilen Balkan'ın bir süre önce alkol ve uyuşturucu tedavisi gördüğü, ancak tedaviyi yarım bıraktığı iddia edildi. Balkan'ın cesedi savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Yüksekdağ: Türkiye adı konulmamış bir İŞİD üssüdür

SONRAKİ HABER

‘Yazmamayı’ beceremedi, aşıklarından ibaret olmadı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa