03 Temmuz 2016 16:57

Eski eşini vurduktan sonra intihar etti

İzmir Konak'ta, tartıştığı eski eşi Özden Göksel'i tabancayla vuran Yener Gök tabancayı göğsüne dayayıp ateşleyerek yaşamına son verdi.

Paylaş

Yener Gök'ün, Göksel'i onlarca kişinin gözü önünde vurduğu ortaya çıktı. Gök'ün bir süre peşinden koştuğu eski eşine tek el ateş ettiği işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. 

Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde bulunan bir kafede dün saat 19.00 sıralarında meydana gelen olayda; bir kafede eski eşi Özden Göksel ile karşılaşan Yener Gök, iddiaya göre konuşmak istedi. Göksel'in konuşmayı kabul etmemesi üzerine tartışma başladı. Tartışmanın büyümesiyle Gök, eski eşi Göksel'e belinden çıkarttığı tabancayı doğrulttu. Tabancayı görünce korkup kaçmaya başlayan Göksel'in peşinden koşan Gök, onlarca kişinin gözü önünde kadına tek el ateş etti. 

Olay yerinden kaçan Gök, silah sesi üzerine olay yerine gelen polislerden kaçmaya başladı. Yakalanacağını anlayan Gök, aynı tabancayı göğsüne dayayarak ateşledi ve ağır yaralandı. Yaralılardan Göksel, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Gök ise Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Gök hayatını kaybederken Göksel'in durumunun iyi olduğu ve tedavisinin devam ettiği bildirildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

DİHA Muhabiri Şerife Oruç gözaltına alındı

SONRAKİ HABER

Kızıltepe’de askeri araç geçişi sırasında patlama: 3 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...